Menu Sluiten

Afvoerbuizen Sanitair

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afwatering Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afvoerbuizen Verbouwing – Afvoerbuizen Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over afvoerbuizen sanitair kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afvoerbuizen Sanitair

Ramen En Deuren | Bouw | Interieur | Hout | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoerbuizen sanitair

activiteiten sanitaire installaties verwarming ventilatie dakwerken hernieuwbare energie elektriciteit jobs installateur sanitair en cv dakwerker met ervaring technieker hvac administratief bediende projectleider nieuws contact offerte aanvraag activiteiten sanitaire installaties verwarming ventilatie dakwerken hernieuwbare energie elektriciteit jobs installateur sanitair en cv dakwerker met ervaring technieker hvac administratief bediende projectleider nieuws contact offerte aanvraag activiteiten sanitaire installaties verwarming ventilatie dakwerken hernieuwbare energie elektriciteit dakwerken gevelbekleding je kunt er niet naast kijken de gevelbekleding bepaalt het uitzicht van uw woning afvoerbuizen sanitair schatting aanvragen Wij geloven in de meerwaarde gevelbekleding want die weegt minder dan traditioneel gemetste gevels. Het lage gewicht biedt een voordeel voor gerenoveerde woningen die niet .

spring naar inhoud home verwarming sanitair elektriciteit domotica subsidies vacature contact sanitair lekker genieten van een mooie badkamer sanitair u droomt het en wij plaatsen het onder het begrip sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer slaapkamer toilet douche enz. Met als doel de verzorging van het lichaam bent u geïnteresseerd in de prijs van afvoerbuizen sanitair Van waterleiding kraan tot afvoer riool alles wat er tussen zit valt onder dit begrip. Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in bedrijven en dergelijke. Er is enorm veel keuze aan vorm materiaal mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal. Geen nood wij helpen u maar al te graag met het maken van de juiste keuze. Vin.

Vragen over Afvoerbuizen sanitair

longin service professioneel particulieren services offerte aanvraag contact jobs nieuws menu professioneel al meer dan jaar in longin service specialist in industrile reiniging. U kunt bij longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken voor openbare en industrile reiniging voor het beheer van technische installaties voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen. Sinds is longin service onder leiding van zaakvoerder bert longin in de weer om zijn klanten de beste service te bieden. Wij staan voor u klaar gezondheidszorg longin service heeft de nodige tools om sites met complexe septische en sanitaire installaties zoals in de gezondheidszorg te onderhouden. Lees m.