Menu Sluiten

Afwatering Buizen

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afwatering Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afvoerbuizen Verbouwing – Afvoerbuizen Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over afwatering buizen kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afwatering Buizen

Interieur | Bouw | Sanitair | Hout | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwatering buizen

ltc grondwerken ondergrondse leidingen en boringen inritten containers grondzuigwerken veegwagen terrillaan heusdenzolder telefoon home grondwerken leidingen bouw containers zuigwagen veegwagen vervoer ligging contact verhuur voertuigen verhuur materiaal overzicht tarieven ligging contact leidingen brandleiding leveren plaatsen onderhoud en herstellingen bovengrondse en ondergrondse brandkranen waterleiding leveren plaatsen onderhoud en herstellingen hoofdleidingen en aftakkingen gasleiding leveren plaatsen onderhoud en herstellingen hoofdleidingen en aftakkingen lassen pe leidingen voor water gas riool kokerbuizen afwatering buizen bedrijf Wij beschikken over gecertificeerde lassers en lasmachines. Riolering.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation home activiteiten realisaties contact vacatures kruimelpad home onze realisaties herinrichting dautenbeek herinrichting dautenbeek klik op afbeelding voor meer. Afb. in opdracht van de provincie limburg hebben we de laatste fase van de sanering van de dautenbeek aangevat. Oude betuiningen en hinderlijke bomen aan deze waterloop werden verwijderd nieuwe betuiningen inclusief nieuwe afwateringsbuizen en perceelsafsluitingen werden geplaatst. Moeilijke aan deze opdracht is de beperkte werkruimte langs de beek die de grens vormt van tientallen privtuintjes wenst u meer informatie over afwatering buizen gebruikte technieken waterbouwwerken interesse in onze werkzaamheden hebben we uw interesse kunnen wekken in onze werken stuur ons dan uw cordinaten door en wij nemen met u vrijblijvend contact op. Links telefoonof gsmnr rechts powered by westtechnologies .

Berichtgeving over Afwatering buizen

onthaal probemal activiteiten geschiedenis structuur producten buizen en aanvullende stukken toezichtkamers kolken watertanken andere probmal producten andere producten in de handel kwaliteit voortdurende verbetering benormerk cemarkering referenties contacten links bannire probemal start probemal activiteiten activiteiten probmal is gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van betonnen producten voornamelijk bestemd voor de afwatering waterzuivering en rioleringswerken toezichtkamers buizen afwateringsbuizen kolken watertanken de productievestiging in malmedy is uitgerust met een volledig geautomatiseerde betoncentrale een moderne productielijn voor buizen een testbank die de automatische controle van de totale productie van buizen mogelijk maakt productieuitrusting voor kolken die de fabricage van verschillende afmetingen toelaat een productielijn voor watertanken een nieuwe productieeenheid voor standaard en op maat toezichtkamers een moderne en perform.