Menu Sluiten

Info Over Afwerking Badkamer

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Koud Water Collector – Residentiele Technieken – Sanitair – Sanitair Warm Water Productie – Sanitair Zelf Installeren – 

Wenst u meer info over info over afwerking badkamer kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Info Over Afwerking Badkamer

Energie | Laadpalen | Ventilatie | Sanitair | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over afwerking badkamer

blijf op de hoogte van ons aanbod klik hier facebook home te koop woningen appartementen gronden commercieel bedrijfsvastgoed opbrengsteigendom garages te huur woningen appartementen commercieel bedrijfsvastgoed garages referenties referenties over ons wie we zijn wat we doen waar je ons vindt schatting contact welkom welkom bij vastgoed picavet info over afwerking badkamer bedrijf Op deze site vindt u een overzicht van ons huidig aanbod en een omschrijving van ons familiebedrijf en diensten. In de kijker appartement kasterlee appartement met twee slaapkamers nabij het centrum van kasterlee gelegen boven een restaurant bereikbaar via een afzonderlijke toegang en gelegen op de eerste verdieping. Geen gemeenschappelijke kosten het appartement bestaat uit een traphal ruime woonkamer met aansluitend een keuken ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en lavabo. Het appartement is voorzien van d.

ruim aanbod te huur en te koop thans panden postnummer van tot prijs van tot sorteren volgens prijs postnummmer straatnaam woningen villa s te koop datum aanbiedingen ruime woning vrijheidsstraat assebroek verkocht nog voor publicatie goed gelegen ruime rijwoning met slaapkamers en tuintje. Opp. M . Sted. Inl. In aanvraag voor meer info bel onze zaakvoerder patrick de smet of of patrick.desmetdesmetpoupeye.be of kom langs op ons kantoor te brugge hoefijzerlaan . Stadswoning met grote zonnige tuin legeweg sintandries in het gezellige en z r gewilde sintandries op een boogscheut van centrum brugge en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen horeca bakkerijen en tal van andere voorzieningen is deze woning gelegen. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg het st.

Kennisbank over Info over afwerking badkamer

bel ons op … infoclaessensmakelaars.be te koop te huur projecten contact appartement te koop hoogstraten meer terug naar project gtgt krabbershoek b. Nieuwbouwproject site veiling meer en omstreken gebouw krabbershoek de site veiling meer en omstreken is een nieuwbouwproject waarbij appartementsgebouwen commercile ruimtes en rijwoningen worden verwezenlijkt met een centraal plein waar het aangenaam vertoeven is De kosten van info over afwerking badkamer Er is een ruime ondergrondse parking voorzien met parking voor de auto s en de fietsen. Het gebouw krabbershoek zal bestaan uit commercile ruimten en duplexappartementen met een terras. De volledige afwerking van de appartementen volgens het verkooplastenboek is inbegrepen in de prijs. De appartementen worden .