Menu Sluiten

Afwatering Nieuwbouw

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afwatering Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afvoerbuizen Verbouwing – Afvoerbuizen Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over afwatering nieuwbouw kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afwatering Nieuwbouw

Ramen En Deuren | Bouw | Sanitair | Deuren | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwatering nieuwbouw

skip to content contacteer roofix via inrofix. home dakwerken platte daken hellende daken dakgoten naadloze aluminium dakgoten zinken dakgoten koperen dakgoten dakisolatie dakramen en lichtkoepels realisaties kraanverhuur nieuws over ons jobs contact dakwerken roofix uw specialist in platte daken vraag uw gratis offerte aan platte dakennathaliet platte daken kiest u voor een plat dak dan staat u best even stil bij de verschillende soorten afwerking n bij de keuze van de dakwerker. Een plat dak plaatsen is een aparte stiel zo moet men rekening houden met de afwatering van het dak zodat er geen grote plassen komen te staan n ervoor zorgen dat alles vakkundig geplaatst wordt om de lange levensduur van de materialen te kunnen garanderen. De fabrikanten waarmee wij samenwerken staan er dan ook op dat alles nauwkeurig geplaatst wordt volgens hun richtlijnen om hun garantie te ondersteunen afwatering nieuwbouw firma Wil u op uw plat dak ook .

bouwonderneming verschuerendaems riolering wij leggen voor u een volledig rioleringsnetwerk aan bij uw nieuwbouw of verbouwing informatie over afwatering nieuwbouw We voorzien controleputjes de nodige afwatering en een degelijke propere afwerking. Home nieuwbouw kelders riolering referenties contact copyright copy verschuerendaems.be .

Meer info over Afwatering nieuwbouw

home page voorstelling diensten veiligheidscordinatie epb ventilatieverslaggeving blowerdoortest riolering contact menu home page voorstelling diensten veiligheidscordinatie epb ventilatieverslaggeving blowerdoortest riolering contact offerte welkom bij cvg callewier studiebureau actief in vlaanderen en walloni. Meer dan lopende projecten jaar actief als veiligheidscordinator ontwerp en verwezenlijking. Rioleringskeuring keuring van de privriolering vanaf juli is een keuring van de privriolering verplicht uit te voeren bij elke nieuwbouw grote verbouwing en na een afkoppeling. Deze nieuwe keuringen komen er omdat uit controles van de aansluiting op de private riolering al te vaak blijkt dat de gescheiden rioleringen verkeerd zijn aangesloten. Dit heeft als negatief gevolg een verlaagd rendement van.